Wat voor verleidingen zijn er?

Een rood satijnen slip, afgewerkt met zwart kant en voorzien van een open kruisje.  Dunne kousen met naad, te dragen met een jarretelgordel van lak, leer of nylon. Hoge pumps of laarzen, uiteraard ook in jouw maat: met bandjes, riempjes, rits of studs. Ze lonken naar je..

Een kanten torseletje, bh met opengewerkte cups of juist gesloten zodat ze opgevuld kunnen worden en je het gevoel van volle borsten hebt. Jouw handen gaan er automatisch naar toe en je voelt, je knijpt en je geniet..

Dildo’s en vibrators, buttpluggen in diverse maten, een strapon? Is jouw verlangen, jouw geilheid, groot genoeg om voorover te bukken en jezelf aan te bieden? Kun je die verleiding weerstaan? Ach, waarom zou je het weerstaan. Je bent er toch niet voor niets?

Of ben je te verleiden door de geur van boterzacht leer? Het voelt hemels wanneer jouw vingertoppen het mogen beroeren, het is glad en zacht en je raakt al snel buiten zinnen wanneer het jouw huid raakt.

Mijn kalfsleren handschoenen grijpen jou bij de keel, het beneemt je bijna de adem en je smeekt om meer te mogen voelen. Kijk mij diep in de ogen en smeek dan ook echt om meer, verleid mij om meer te geven.

Je siddert en beeft, je gromt en hapt naar adem – hoe lang hou je dit nog vol? Weet dat jouw reacties mij verleiden om er nog langer van te genieten, jouw moment uit te stellen en je machteloos te houden. Want ik ben tenslotte degene die het moment bepaalt of je toe mag geven aan alle verleidingen of niet.

Geef mij een goede reden om toe te geven? Of negeer ik die reden en laat ik je gek worden van verlangen? Tot je het gevoel hebt uit elkaar te barsten van geilheid? Ik moet zeggen dat deze verleiding groot is hoor…

Uiteraard zijn er nog veel meer verleidingen, maar of je mij daartoe kan verleiden?